IJsselgroep symposium website "Go your own way" online

Welldotcom heeft in nauwe samenwerking met Groene Tomaat Marketing uit Apeldoorn de nieuwe website gerealiseerd voor het het IJsselgroep symposium "Go your own way", dat gaat over eigenaarschap en talentontwikkeling in de 21ste eeuw.

Lees meer

Nieuwe website Buurt & Zo gelanceerd

Enkele dagen geleden is de nieuwe Joomla! website van Buurt & Zo online gegaan. Welldotcom heeft voor het culturele centrum in Pijnacker de technische realisatie van de website verzorgd en daarnaast voorzien van een volledig responsive template. Welldotcom draagt ook zorg voor het onderhoud, ondersteuning en hosting van deze website.

Lees meer

D&G Techniek online met nieuwe Joomla! website

Een aantal dagen geleden is de website van D&G Techniek uit Schoonebeek online gegaan. D&G Techniek verkoopt, verhuurt en onderhoudt tuin- en parkmachines. Welldotcom heeft de nieuwe website gebouwd met behulp van Joomla! en voorzien van een volledig responsive template, zodat de site op alle schermen goed wordt weergegeven.

Lees meer

Nieuwe responsive Joomla! website voor Alteveer en Kerkenveld

Welldotcom heeft voor tweelingdorp Alteveer en Kerkenveld uit gemeente De Wolden haar bestaande in E107 gebouwde website gemigreerd naar Joomla! 3.5.x. Naast de complexe migratie van structuur en inhoud heeft Welldotcom de website voorzien van een nieuwe volledig responsive template.

Lees meer

Responsive Joomla! website voor Jager Solutions

Welldotcom heeft in opdracht van Jager Solutions uit Schoonebeek een nieuwe website ontwikkeld. Uiteraard is de website gebouwd op basis van ons favoriete content manamgenet systeem Joomla! Welldotcom verzorgde de implementatie van Joomla! en extensies, content management en natuurlijk de realisatie van een volledig responsive Joomla! template.

Lees meer

Responsive Joomla! website voor Cackleberry Ventures gerealiseerd

Vandaag is de Joomla! website van Cackleberry Ventures uit Apeldoorn online gegaan. Welldotcom heeft in opdracht van Groene Tomaat Marketing de implementatie van Joomla! en extensies, het content management en het realiseren van een responsive Joomla! template verzorgd.

Lees meer

Joomla! website Remedial Teaching Oss opgeschoond en gemigreerd

Welldotcom heeft in opdracht van Remedial Teaching Oss haar website opgeschoond na een hack en vervolgens gemigreerd van Joomla! 2.5 naar 3.5. De Joomla! 2.5 website met template op maat is jaren geleden ook door Welldotcom ontwikkeld. De gemigreerde website wordt voortaan technisch onderhouden door middel van een servicecontract. Ook kan men nu onbeperkt terecht met vragen over het gebruik van de website bij Welldotcom.

Lees meer

Maatwerk Joomla! website voor Frans Beune

Welldotcom heeft in opdracht van Frans Beune - Landschap en Stedenbouw uit Assen, een nieuwe Joomla! website ontworpen en ontwikkelt. Aan de hand van een aantal gesprekken heeft Welldotcom een ontwerp voor de website gemaakt en deze vervolgens vertaald naar een volledig responsive Joomla! template. Er wordt veel gebruik gemaakt van beeld met daarbij tekst als ondersteuning. Om dit mooi weer te geven zijn tal van extensies en widgets ingezet.

Lees meer

Migratie en responsive template Stichting Vaarwens

Welldotcom heeft voor Stichting Vaarwens haar verouderde Joomla! 1.5 website gemigreerd naar de meest recente Joomla! 3.5 versie. Daarnaast is er op basis van de oude template een volledig responsive Joomla! template gebouwd. Welldotcom heeft de migratie en bouw van de template gesponsord, omdat wij Stichting Vaarwens een warm hart toedragen!

Lees meer

Herstel na hack en migratie Joomla! website NIDAA

Welldotcom heeft voor het Nederlands Instituut voor de Documentatie van Anoniem Afstanddoen (NIDAA) haar Joomla! website opgeschoond na een hack en vervolgens gemigreerd naar Joomla! 3.

Lees meer

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?
Neem contact met ons op!

Stuur een e-mail
info@welldotcom.nl
Adres:
Boslaan 35
9449 PS Nooitgedacht

T: +31(0)592-373610T: +31(0)592-373610

E: info@welldotcom.nl

KVK: 65462408
BTW: NL194136346B01